Tengeri halfilé szezámmagos bundában, vajas, petrezselymes burgonyával, tartármártással

Tengeri halfilé szezámmagos bundában, vajas, petrezselymes burgonyával, tartármártással

3 890 Ft

Tengeri halfilénket aranybarnára sütött, ropogós szezámmagos bundában készítjük, amely tökéletesen kiemeli a hal lágy és omlós textúráját. Köretként vajas, petrezselymes burgonyát kínálunk, amely harmonikusan egészíti ki az étel friss és természetes ízvilágát. Az egészet egy krémes, házi tartármártás teszi teljessé, amely lágy savasságával és fűszerességével tökéletes párosítás a bundázott halfiléhez.

Kategóriák: ,

Allergének:

  • Tej és laktóz
  • Tojás
  • Glutén
  • Hal
  • Zeller
  • Szezámmag

A képek illusztrációk. Az ételek tálalása és megjelenése a valóságban eltérhet.

Leírás

Tengeri halfilénket aranybarnára sütött, ropogós szezámmagos bundában készítjük, amely tökéletesen kiemeli a hal lágy és omlós textúráját. Köretként vajas, petrezselymes burgonyát kínálunk, amely harmonikusan egészíti ki az étel friss és természetes ízvilágát. Az egészet egy krémes, házi tartármártás teszi teljessé, amely lágy savasságával és fűszerességével tökéletes párosítás a bundázott halfiléhez.